Meeneemweek op locatie Vredenbergh

Geplaatst op 23 november 2022


Op maandag 21 november is de Meeneemweek op locatie Vredenbergh op feestelijke manier geopend. Tijdens de Meeneemweek brengen vrijwilligers hun vrienden, buren, familieleden mee om te ervaren hoe veel energie het oplevert wanneer je iemand een fijne middag kunt bezorgen. Ook is er die week een fototentoonstelling over het werk van vrijwilligers bij Surplus.Wethouder Boaz Adank nam samen met de Dagbeleving, bewoners van de zorgafdeling en huurders deel aan de pepernotenrollensessie.

De wethouder hielp bewoners vol enthousiasme mee, van het schort omdoen tot en met het mixen van deeg en rollen van de pepernoten. Tijdens de activiteit sprak de vrijwilligerscoördinator ook met hem over het belang van de werving en de inzet van vrijwilligers. Boaz Adank gaf aan zijn steentje bij te gaan dragen aan het werven van nieuwe vrijwilligers voor de locatie. Na de pepernoten te hebben gerold, gingen deze de oven in en kreeg iedereen zijn of haar eigen zakje mee, zo ook de wethouder.
En ze zijn nog lekker ook!”, aldus een tevreden bewoner nadat hij een van de zelfgemaakte pepernoten proefde.

Gedurende de hele week zijn er verschillende activiteiten waarbij mensen kunnen meelopen met de vaste vrijwilligers. Zo was er op de tweede dag een druk bezochte bingo.
Op woensdag zijn het handwerk-café en spelletjes-café actief, op donderdag wordt er gesjoeld en op vrijdag is het schilderles.

Op vrijdag wordt de Meeneemweek feestelijk afgesloten met een borrel voor vrijwilligers, om hen te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen