Met Hare Majesteit Koningin Máxima in gesprek

Geplaatst op 13 juni 2024


Met trots kondigen we aan dat Hare Majesteit Koningin Máxima op donderdag 4 juli ons woonzorgcentrum Sint Martinus bezoekt in Zevenbergschen Hoek! Het thema van dit bezoek is de kwaliteit van leven in kleine dorpen en gemeenschappen. Sint Martinus speelt hierin een belangrijke rol. Hier kunnen bewoners tijdelijk ondersteuning en zorg krijgen en is verpleeghuiszorg mogelijk. Daarnaast verwelkomen we mensen uit de buurt voor onze activiteiten en voorzieningen. Het woonzorgcentrum heeft een regionale functie en draagt bij aan een hechte en ondersteunende gemeenschap.

Werkbezoek Sint Martinus
Tijdens het bezoek gaat Máxima in gesprek met onze bewoners over leven en ouder worden in kleine dorpen. Ze bezoekt ook onze binnentuin en spreekt met een bewoner die met hulp van (vrijwillig) medewerkers een eigen moestuintje onderhoudt. We kijken ernaar uit om Koningin Máxima te verwelkomen en samen het goede gesprek te voeren om de kwaliteit van leven in kleine dorpen te behouden en te verbeteren.

Meer weten?
Lees meer op de website van gemeente Moerdijk: https://www.moerdijk.nl/web/Nieuws-Algemeen/Nieuws-2024/Nieuws-juni-2024/Koningin-Maxima-bezoekt-Zevenbergschen-Hoek.html

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen