Mooie donatie voor inloophuis De Samenloop in Lage Zwaluwe

Geplaatst op 08 december 2023


Woensdag 29 november 2023 overhandigden Willy Jansen en Adriaan Snoek van de Protestantse kerken van Made en Drimmelen een mooi geldbedrag aan De Samenloop. Het geld wordt gebruikt voor activiteiten voor de bezoekers van het inloophuis in Lage Zwaluwe.

Het is de tweede keer dat de kerken collecteerden voor De Samenloop. Naast het opgehaalde bedrag hebben de diaconieën van Made en Drimmelen een extra bedrag erbij gedaan. Met het geld kunnen er weer mooie dingen worden gedaan. De Samenloop is het inloophuis van Lage Zwaluwe. Een plek voor iedereen, jong en oud, die in de haastige luidruchtige maatschappij hun plekje niet kan vinden.

Samen is het sleutelwoord
De Samenloop biedt een plek voor mensen die behoefte hebben aan een veilige stabiele omgeving. Waarin ze op hun eigen tempo en manier een zinvolle invulling aan de dag kunnen geven. Vrijwilligers brengen deze mensen bij elkaar in contact en organiseren gezellige, leerzame en creatieve activiteiten. Marianne van Laarhoven is de kracht achter de Samenloop: “Er wordt gelachen en gehuild maar vooral veel gedeeld. We helpen en steunen elkaar.”

Een plek voor iedereen
De Samenloop is open op maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom voor een fijne invulling van de dag, om een lekker kopje koffie te drinken, te lezen of lekker helemaal niks te doen. Meer weten? Bel dan naar 06 – 285 77 815 of mail naar drimmelen@surplus.nl

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Drimmelen bij

DeSamenloop

De Samenloop

Nieuwstraat 27, 4926 AW, Lage Zwaluwe

De Samenloop De Samenloop is een inloophuis voor iedereen die in onze haastige luidruchtige maatschappij hun plekje niet kan vinden. En die behoefte heeft aan ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen