Nieuwe duofiets bij deBreedonk

Geplaatst op 29 juni 2021


Onlangs is de nieuwe duofiets op deBreedonk in gebruik genomen. Vorige week is deze gepresenteerd aan de bewoners en hun familie op de parkeerplaats van deBreedonk. Onder het genot van een hapje en een drankje konden bewoners de duofiets bewonderen en een proefritje maken.

Welzijnsmedewerkers Carrie en Rina zijn het initiatief gestart om deze duofiets aan te kunnen schaffen, onder andere met behulp van een crowdfunding. De fiets is daarnaast voor een groot gedeelte gefinancierd door de Stichting Community Service Rotary Club Breda Mark en A en Stichting de Plus van Surplus

De duofiets zal intensief gebruikt gaan worden, zowel in de zomer als in de winter kan er gefietst worden. Op de duofiets komen mooie gesprekken tot stand. deBreedonk is gesitueerd in een prachtige omgeving nabij het Mastbos waar de bewoners graag komen, het is dé ideale plek om naar buiten te gaan en te bewegen. Dit betekent veel meer dan alleen buiten zijn, de bewoner en de omgeving komen weer dichter bij elkaar. Buiten  de coronatijd werd  een terrasje gepakt, een visje gegeten, langs de Mark gefietst en het nest van de ooievaars bekeken. Gelukkig behoort dit ook weer tot de mogelijkheden. Kortom we zijn heel erg blij met deze duofiets.

Hartelijk dank aan Carrie en Rina voor hun bijdrage en natuurlijk danken we iedereen die een bijdrage heeft gedaan aan de crowdfunding, de Stichting Community Service Rotary Club Breda Mark en A  en Stichting De Plus van Surplus.  We gaan ervan genieten.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen