Nieuwe locatie zitgym

Geplaatst op 25 augustus 2022


Inwoners van de gemeente Drimmelen die willen werken aan hun conditie en hun lichaam soepel willen houden, kunnen meedoen aan zitgym-lessen. En dat is nog gezellig ook! Er waren al twee locaties in Made, nu kan het ook in Terheijden.

De gymlessen in Terheijden worden aangeboden op dinsdag van 13.30 tot 14.00 uur in woonzorgcentrum Antoniushof, Dorpsplein 1. In Made op woensdag in De Kloosterhof, Kloosterhof 25, van 13.30 tot 14.00 uur. Op donderdag in de Patrijsflat aan de Patrijsstraat van 10.30 tot 11.00 uur. Voor of na de lessen wordt gezamenlijk koffie gedronken.

Tijdens de gym worden verschillende oefeningen gedaan. Deze oefeningen worden iedere keer afgewisseld. De ene keer wordt gebruik gemaakt van materialen zoals ballen, stokken en ballonnen. De andere keer wordt er gewerkt aan de conditie door een intervaltraining.

Informatie en aanmelden
Neem dan contact op met buurtsportcoach Tasha van Dam. Bel 06-43288684 of stuur een e-mail naar tasha.vandam@surplus.nl

Surplus in Drimmelen
De buursportcoaches voor jeugd en volwassenen ondersteunen, verbinden en leggen contact op het gebied van sport. Zij organiseren samen met inwoners en verenigingen allerlei beweegactiviteiten. Surplus biedt daarnaast in de gemeente Drimmelen maatschappelijk werk, schuldhulpverlening, sociaal raadsliedenwerk, jongerenwerk, Huiskamers D’n Hartel en Ganshoek, activiteitencoach en Palliatieve Terminale Zorg. Kijk voor meer informatie op www.surplus.nl/gemeente-drimmelen/ Neem voor meer informatie contact op met Surplus Welzijn in Drimmelen via 076 – 502 77 88 of mail naar drimmelen@surplus.nl                                                          

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen