Ook in de zomervakantie is het jongerenwerk er voor Oosterhoutse jongeren

Geplaatst op 21 juli 2022


Niet alle Oosterhoutse jongeren gaan of kunnen op vakantie. Misschien niet leuk. Maar gelukkig zijn de jongerenwerkers van Surplus er en is het jongerencentrum aan de Klappeijstraat 44A gewoon geopend.  

Jongerenwerker Christian: “Dus heb je een vraag? Zin in een praatje? Of wil je gewoon lekker chillen? Kom dan gewoon naar het jongerencentrum aan de Klappeijstraat 44A. Dat kan iedere woensdag van 19.00 tot 21.30 uur. Iedere donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en iedere vrijdag van 13.30 tot 18.00 uur. Let op: 4, 11 en 18 augustus is het jongerencentrum gesloten. Verder zijn we in de zomervakantie te vinden daar waar de jongeren zijn: op straat, in de bibliotheek of het zwembad. Zo blijven we in contact met jongeren en gaan we het gesprek aan over wat wij doen als jongerenwerkers, wat de jongeren bezighoudt en hoe de sfeer op straat is.”  

Zomerkaravaan
In Oosterhout wordt ieder jaar de zomerkaravaan georganiseerd. Dit is een tof activiteitenprogramma waaraan verschillende organisaties in Oosterhout meewerken. Dit programma is terug te vinden op de website. Hier staan activiteiten voor kids op van vier tot en met twaalf jaar maar er is ook een programma voor jongeren vanaf twaalf jaar. Voorbeelden van deze activiteiten zijn boogschieten, longboarden en ‘Wie is de Mol’.

Het team jongerenwerk
Het team jongerenwerk Oosterhout bestaat uit Christian Agterdenbos 06 – 204 50 781, Esmee Janssen 06 – 392 52 487 en Jamie Kankam, 06-12472977. Bij vragen is een appje voldoende om contact te leggen. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is deze zomer? Check de socials van het jongerenwerk @jongerenwerk.oosterhout @christian.jongerenwerk @esmee.jongerenwerk @jongerenwerker.jamie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen