PLUS Rijsbergen steunt Repair Café Zundert

Geplaatst op 11 juni 2024


De opbrengst van de emballageactie van supermarkt PLUS uit Rijsbergen in de maand juni is bestemd voor het Repair Café van de gemeente Zundert. Klanten van de PLUS kunnen hun statiegeldbonnetjes deponeren in de actie-bus in de winkel.

Aan het eind van de maand wordt de opbrengst van de statiegeldbonnen overhandigd aan de vrijwilligers van het Repair Café. Vrijwilliger Kees Roovers is blij met de actie: “We gaan dit besteden aan de aanschaf van gereedschap en herstelmaterialen. Daarmee komt het geld heel goed terecht.”

Repair Café Zundert
Het Repair Café in de gemeente Zundert is gestart op 5 maart 2022. Een mooi initiatief omdat er nog steeds veel spullen onnodig weggegooid worden. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet hoe het moet en reparatiekennis verdwijnt snel. Daarom geven vrijwilligers samen met Zundertenaren spullen een tweede kans. Goed voor het milieu en voor de portemonnee! Bij het Repair Café zijn verschillende reparatiedeskundigen aanwezig. Het Repair Café Zundert vindt plaats op elke 1e zaterdag van de maand in het Pluspunt bij het Nonnekeshof in Zundert tussen 10.00 en 13.00 uur en op elke 3e donderdag van de maand in het Rijserf in Rijsbergen tussen 13.30 en 16.00 uur Kijk voor meer informatie over de werkwijze en huisregels op www.repaircafezundert.nl. Het Repair Café Zundert vindt plaats op elke 1e zaterdag van de maand in het Pluspunt bij het Nonnekeshof in Zundert tussen 10.00 en 13.00 uur en op elke 3e donderdag van de maand in het Rijserf in Rijsbergen tussen 13.30 en 16.00 uur Kijk voor meer informatie over de werkwijze en huisregels op www.repaircafezundert.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen