Ramadancup voor jongeren

Geplaatst op 28 maart 2024


In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 april, vindt in Breda een bijzonder sportief evenement plaats: de Ramadancup. Het 5 tegen 5 voetbaltoernooi wordt een bijzondere mix van competitie en saamhorigheid, typerend voor de ramadan.  Locatie is BRESS Sportcenter, Nieuwe Inslag 99.

Tussen de wedstrijden door serveren vrijwilligers en Bredase horecaondernemers schalen vol hapjes aan de 200 jongeren die worden verwacht. Naast voetbal zijn er ook andere activiteiten gepland, zoals het PlayStation spel EA FC 24 en tafeltennis. Burgemeester Depla verzorgt om 22.45 uur de feestelijke aftrap van dit bijzondere evenement bij BRESS Sportcenter.

Inschrijven
Jongeren vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden voor de Ramadancup. Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via de website van Breda Actief www.breda-actief.nl. Meer weten over het toernooi? Neem dan contact op met sportcoach Younes Aknin van Breda Actief via e-mail younes.aknin@breda-actief.nl

Samenwerking
Het toernooi is een samenwerking van Breda actief, Grote broer/grote zus, Sterren van morgen en het jongerenwerk Surplus.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen