Samen in gesprek over ouder worden

Geplaatst op 14 februari 2023


Ouder worden gaat niet vanzelf. Eén van de dingen waar senioren mee te maken kunnen krijgen zijn geheugenproblemen. Als dat zo is, komt het gewone leven onder druk te staan. Niet alleen voor de persoon zelf maar ook voor de naasten. Daarover gaat het tijdens de informatiemiddag die KBO-Klundert en Seniorenraad SPROK op donderdag 30 maart van 13.30 tot 15.30 uur houden in de Niervaert in Klundert.  De informatie wordt gegeven door Surplus.       

In de gemeente Moerdijk trekt het Sociale Benaderingsteam van Surplus op met mensen met geheugenproblemen en hun naasten. De leden van het team gaan tijdens deze middag in op geheugenproblemen, dementie en alles wat daarmee te maken heeft. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle senioren in Klundert, of u in uw omgeving iemand met geheugenproblemen heeft of niet. Iedere senior is welkom en de toegang is gratis.

Als u deze bijeenkomst wilt bijwonen dan moet u zich wel aanmelden. Dat kan tot en met zaterdag 25 maart bij:
Joke Krijnen, Kerkweg 22, Janny Verhoeven, Prins Willemstraat 4/35 of Annie Weevers, Van Puttenstraat 5. Schrijf u naam op een briefje en doe het bij één van hen in de bus.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u terecht bij Gonny Hendrikx 0168 – 40 40 46 of mail: gonnyhendrikx.farla@ziggo.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen