Save the date: Informatiemarkt Dag van de Beroerte!

Geplaatst op 02 maart 2023


Iedere tweede dinsdag van mei wordt stilgestaan bij de Europese Dag van de Beroerte. Dit keer kan dat letterlijk en dan bij voorkeur in Roosendaal, voor een stand van de ketenpartners van het CVA kennisnetwerk.

Op een regionale informatiemarkt presenteren zorginstellingen zich dinsdag 9 mei aan cliënten, patiënten, mantelzorgers en elkaar. Er wordt gezamenlijk aandacht gevraagd voor, en voorlichting gegeven over, alles wat relevant kan zijn voor mensen die te maken hebben met een beroerte en de gevolgen daarvan. TWB, Groenhuysen, De MARQ, Breinlijn, Amarant, NAH Fysio NET, Surplus, Tante Louise, Allévo, SVRZ, Schutse Zorg, Revant en het Bravis ziekenhuis staan die dag zij aan zij en laten zien hoe zij van betekenis kunnen zijn voor de CVA-cliënt.

Elke dag worden meer dan 100 mensen getroffen door een beroerte en de impact op hun leven is groot. Soms kun je het goed aan iemand merken, soms ook niet. De informatiemarkt kent een uitgebreid programma met verschillende stands. Zo vertelt een ervaringsdeskundige over de onzichtbare schade van een beroerte, kunnen bezoekers ervaringsoefeningen doen, is er in de beweegkraam oefenmateriaal aanwezig, worden technologische innovaties getoond en wordt er uitleg gegeven over revalidatie en herstel. Al met al belooft het een interessante dag te worden op 9 mei bij TBW Roosendaal. Zorg dus dat u erbij bent want de zorginstellingen zorgen ervoor dat het beslist de moeite waard wordt!

Datum en tijd: dinsdag 9 mei 2023 van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur
Locatie: TBW Roosendaal, Belder 2-4, 4704 RK Roosendaal

Klik hier voor het aanmeldformulier

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen