Spreekuur Algemeen Maatschappelijk Werk in gezondheidscentrum Zevenbergen

Geplaatst op 20 juni 2023


Met de komst van het nieuwe gezondheidscentrum aan de Doctor Ariënslaan 90 in Zevenbergen vinden de inwoners van gemeente Moerdijk verschillende diensten onder één dak. Zo ook het Algemeen Maatschappelijk Werk van Surplus. Iedere woensdag tussen 9.00 en 10.00 uur is er een inloopspreekuur. Een afspraak maken is niet nodig!

De maatschappelijk werkers van Surplus bieden informatie, advies, hulp en ondersteuning aan alle inwoners van de gemeente Moerdijk. Ze zijn er voor verschillende vragen. Bijvoorbeeld problemen in relaties, vragen over wonen, problemen op het werk, verwerking (rouw, echtscheiding), huiselijk geweld, gezondheid en/of verslaving. Zijn er vragen? Blijf er niet mee zitten en loop een keertje binnen. Monique van Bedaf, is één van de maatschappelijk werkers: ‘We luisteren en ondersteunen bij het oplossen van en leren omgaan met problemen in het dagelijks leven. Samen met onder andere de wijkzusters, sociaal werkers/welzijnsmedewerkers en casemanager dementie is Surplus op vaste tijden aanwezig. We willen het de inwoners van Moerdijk zo makkelijk mogelijk maken.”

Afspraak maken
Liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk altijd. Bel dan naar 0168-331357. Kijk op de website van het gezondheidscentrum naar de overige diensten www.gezondheidscentrum-zevenbergen.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen