Start campagne #Laterregeljenu in week van het geld

Geplaatst op 11 maart 2024


De week van het geld is van 11 tot en met 15 maart. In deze week lanceert Surplus de campagne #laterregeljenu in alle gemeenten waar teams Geld & Recht werkzaam zijn (Altena, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout en Zundert). De campagne gaat over (levens)thema’s die grote gevolgen kunnen hebben voor de financiële positie van mensen.

Het doel van de campagne is inwoners bewust te maken van zaken die grote invloed kunnen hebben op hun financiële positie. Zoals kinderen die 18 jaar worden, gezinsuitbreiding, pensioen, overlijden, echtscheiding en verandering van inkomen. Met de campagne wil Surplus inwoners informeren en verwijzen naar het teams Geld & Recht van Surplus. Hier kunnen inwoners terecht met alle vragen over geld en regels. Door vooraf te plannen en bewust te zijn van mogelijke financiële gevolgen van (levens)thema’s, kunnen zaken tijdig geregeld worden. Hiermee worden problemen in de toekomst voorkomen.

Teams Geld & Recht
De (vrijwillig) medewerkers van Geld & Recht van Surplus zijn er voor alle inwoners van de gemeenten Altena, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout en Zundert. Zij geven advies en ondersteuning bij vragen over sociale zekerheid, financiën en consumentenzaken en helpen graag bij het vinden van een weg in het doolhof van wetten, regelingen en voorzieningen.

Campagnemateriaal
De campagne bestaat uit flyers en posters over de verschillende thema’s en een infowijzer over echtscheiding. Klik hier voor meer informatie [www.surplus.nl/geld-en-recht].

Informatiemarkt
Op dinsdag 9 april aanstaande is er een gratis informatiemarkt in de Nobelaer in Etten-Leur voor alle inwoners van de gemeenten Halderberge, Moerdijk, Etten-Leur en Zundert. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Diverse deskundigen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te delen over belangrijke onderwerpen zoals belastingen en pensioenen. Aanwezig zijn onder andere een jongerenwerker, een pensioenadviseur, een notaris, een uitvaartondernemer en medewerkers van het werkplein. Iedereen is van harte welkom binnen te lopen.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen