Terug in september: UP! groepsgesprekken met leeftijdgenoten in Etten-Leur

Geplaatst op 05 augustus 2022


In april, mei en juni organiseerde Surplus verschillende UP! groepsgesprekken voor ouderen. Bij ieder gesprek stond een ander thema centraal. Om met meer mensen in gesprek te kunnen gaan, worden in september nieuwe gesprekken ingepland. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo blijkt uit de enthousiaste reacties van deelnemers.

Een 82-jarige deelneemster aan de gesprekken vertelt: “Het is fijn iets te delen met anderen, dingen waar je je kinderen niet mee wil belasten.” Onder leiding van een ervaren gespreksleider komen tijdens deze gesprekken onder het genot van een kopje koffie thema’s waar je normaal minder snel over praat, zoals bijvoorbeeld familie, vrienden en afscheid op een ontspannen manier aan bod. Een andere deelnemer gaf aan het echt fijn te vinden dat de gesprekken inhoudelijk echt ergens over gaan. “Bingo en sjoelen is altijd erg leuk, maar dan praat je niet echt concreet ergens over.”

Meer UP! in september
Surplus is momenteel bezig nieuwe gesprekken in te plannen voor september. Data, tijden en locaties worden later bekendgemaakt.

Meer informatie en aanmelden
Deelname aan de groepsgesprekken is gratis. Aanmelden of informatie opvragen kan via Leman Citak, kwartiermaker van Surplus. Zij brengt geïnteresseerden vervolgens op de hoogte van wanneer en waar de groepsgesprekken gaan plaatsvinden. Leman Citak is te bereiken via 076 – 208 22 00. Een e-mail sturen kan ook: leman.citak@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen