Tijd voor senioren in Halderberge

Geplaatst op 18 juni 2024


Vanaf dinsdag 5 maart jl. is er een nieuw TV programma ‘Tijd voor senioren in Halderberge’ gestart. Dit wordt uitgezonden via de Streekomroep ZuidWest TV, speciaal voor senioren in Halderberge. In de uitzending van 16 juli aanstaande zijn sociaal werker Marian Oprins en mantelzorgondersteuner Maureen Jeltema te zien. Zij vertellen meer over de mantelzorgondersteuning en de Huiskamers van Halderberge.

Wekelijkse uitzending vol tips
‘Tijd voor senioren in Halderberge’ is 20 weken lang elke dinsdag om 10.00 uur te zien. Het programma richt zich op welzijn. Wat is er allemaal te doen? Wat kan ik doen? En hoe werkt dit dan? Verschillende initiatieven, verenigingen en activiteiten uit de verschillende dorpen van Halderberge komen in beeld. Ook de rubrieken ‘Beweegtips’ en ‘Van alles wa’ zijn te zien. De zender is Streekomroep ZuidWest TV2 (Ons West-Brabant). Afleveringen zijn terug te kijken via www.zuidwestupdate.nl/tv

Mooie samenwerking
‘Tijd voor senioren in Halderberge’ wordt gemaakt en gepresenteerd door en voor de inwoners van Halderberge en in samenwerking met ‘Het Seniorenhart’. Dit programma is mogelijk gemaakt door de gemeente Halderberge.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen