Uitnodiging ontmoetingsbijeenkomst Fijnaart

Geplaatst op 07 april 2023


Inwoner van de kern Fijnaart en behoefte om anderen te ontmoeten? Op zoek naar informatie over wat er allemaal te doen is in Fijnaart? Op zoek naar samenwerkingen? Kom dan op vrijdag 21 april aanstaande naar de netwerkborrel. Vanaf 18.30 uur in de theaterzaal van de Fendertshof. Ook vertegenwoordigers van verenigingen, ondernemers of dienstverleners zijn van harte welkom.

Op initiatief van Surplus wordt deze netwerkborrel georganiseerd. De avond is van 18.30 tot 20.00 uur en vindt plaats in de theaterzaal van de Fendertshof. Het doel is om elkaar te leren kennen, eventueel nieuwe samenwerkingen aan te gaan en om te netwerken. Er zijn enkele korte presentaties van lokale ontwikkelingen die interessant zijn om te weten, maar er is ook tijd voor een ontspannen samenzijn. Kortom, een interessante avond. Aanmelden kan tot 14 april aanstaande.

Uitnodigingen
Verenigingen, dienstverlening en ondernemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Geen uitnodiging ontvangen en wel interesse? Geef dit dan aan bij Melissa Delwel: melissa.delwel@surplus.nl of bel 06-341 883 31.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen