Uitnodiging voor alle mantelzorgers in gemeente Altena

Geplaatst op 24 oktober 2023


Het is bijna weer zover: op 10 november is het de landelijke dag van de Mantelzorg! Surplus en Welzijn Pro Seniore verzorgen samen een gezellige dag voor alle mantelzorgers in de gemeente Altena. Alle mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor de gratis activiteit.

Op vrijdag 10 november aanstaande kunnen mantelzorgers de film Rocco en Sjuul bekijken. De film begint om 19.15 uur in bioscoop Hollywoud Spotlaan 59 in Almkerk. Om 18.30 uur staat de koffie klaar. De film wordt exclusief voor mantelzorgers gedraaid. Tijdens de film wordt iets lekkers aangeboden. Na de film is er een drankje en gelegenheid na te praten over de film. Mitzy de Groot, mantelzorgconsulent bij Surplus, is de hele avond aanwezig. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 november bij 0183-408444 of mantelzorg.altena@surplus.nl  

Warm en koud buffet op 10 november 17.00 uur
In het dorpshuis in Genderen, Rondedans 10, kunnen mantelzorgers genieten van een warm en koud buffet. De avond start met een welkomstdrankje en daarna het heerlijke buffet. Na afloop is er een kopje koffie of thee met wat lekkers. De ontvangst is tussen 17.00 en 17.30 uur. Heleen van der Hulst van Welzijn Pro Seniore is tijdens deze bijeenkomst aanwezig. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 november bij Heleen van der Hulst van Pro Seniore, bel 06 – 302 79 852 of stuur een e-mail naar heleenvanderhulst@st-welzijnproseniore.nl  Geef naam, telefoonnummer en woonplaats door en eventueel allergie- of dieetwensen.

Nog vragen
Neem voor meer informatie contact op met Surplus 0183 – 408444 of Pro Seniore 06 – 302 79 852.

Mantelzorgondersteuning in Altena
Mantelzorgers zorgen voor ouders, kind(eren) of goede vrienden of buren. Wie zorgt er echter voor de mantelzorger? De Mantelzorgondersteuning van Surplus, in samenwerking met Welzijn Pro Seniore, biedt informatie, advies en ondersteuning aan mantelzorgers. Ingeschreven mantelzorgers kunnen zich inschrijven voor een nieuwsbrief die ongeveer drie keer per jaar uitkomt. Hierin staat informatie over mantelzorgondersteuning, tips, cursussen en leuke uitjes.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen