Uitnodiging vrijwilligersdag Etten-Leur

Geplaatst op 25 oktober 2021


Dinsdag 7 december aanstaande is het nationale vrijwilligersdag. Een mooie gelegenheid om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. In Etten-Leur organiseert Etten-Leur voor Elkaar daarom een vrijwilligersbedankdag in De Turfvaart. Aanmelden kan tot 15 november aanstaande via www.etten-leurvoorelkaar.nl

Leman Citak is coördinator vrijwilligerswerk in Etten-Leur. Zij organiseert samen met vrijwilligers deze leuke dag: “Op deze mooie locatie bieden we vrijwilligers de mogelijkheid medevrijwilligers te ontmoeten en even bij te praten. De ontvangst is met koffie en iets lekkers en er zijn verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een leuke foto maken of een boekenlegger drukken. Men kan alleen komen of met hun vrijwilligersgroep.”

Organisatie dag

Vrijwilligers die zich aangemeld hebben zijn van harte welkom. Dit jaar zijn er vier tijdsblokken tussen 10.00 uur in de ochtend en 21.00 uur in de avond. Zo zijn er meer mogelijkheden om vrijwilligers persoonlijk te verwelkomen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 november via de link op de website www.etten-Leurvoorelkaar.nl/bedankdag2021 Citak: “Lukt dat niet, bel dan de klantenservice van Surplus op 076 – 208 22 00. Een medewerker van team Etten-Leurvoorelkaar belt dan terug om samen het formulier in te vullen”.

Etten-Leur voor Elkaar

Etten-Leur voor Elkaar is onderdeel van NL voor elkaar, inmiddels het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Uitgangspunt is het koppelen van mensen die iets moois voor een ander willen betekenen aan hen die wat hulp kunnen gebruiken. Vanuit de overtuiging dat  iedereen iets te bieden heeft waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een sterke arm voor een boodschappentas, passie voor fotoshoppen of een uurtje voetballen op zondag. Meer weten? Kijk dan op www.etten-leurvoorelkaar.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen