Vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje

Geplaatst op 03 november 2023


ANWB AutoMaatje is de handige vervoersservice voor iedereen in de gemeente Zundert die minder mobiel is. De vrijwilligers van ANWB AutoMaatje staan ook klaar om Zundertenaren op 22 november van en naar het stemlokaal te brengen. Bel tijdig tussen 09.00 en 12.00 uur naar 076 – 597 22 00 of stuur een e-mail naar automaatjezundert@surplus.nl en vervoer wordt geregeld.

Op woensdag 22 november aanstaande zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Kijk op www.zundert.nl of www.waarismijnstemlokaal.nl wanneer welke stembureaus geopend zijn.

Goed geregeld
ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. ANWB AutoMaatje Zundert heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, rijdt naar het stembureau en daarna weer naar huis. Deelnemers betalen voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van € 0,35 per kilometer. Surplus regelt in Zundert alles rondom ANWB AutoMaatje. De vrijwillige chauffeurs hebben een overeenkomst met Surplus.

Rol ANWB
De ANWB ondersteunt bij het oprichten van een servicepunt. Doel is samen zorgen dat minder-mobiele buurtgenoten die nu tussen wal (zelf regelen) en schip (vervoer met indicatie) vallen met hulp van buurtgenoten mee kunnen blijven doen.

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Zundert bij

Huiskamer Achtmaal

Van Den Berghstraat 2A, Achtmaal

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen