Volgend Repair Café op zaterdag 10 september in gemeente Zundert

Geplaatst op 16 augustus 2022


“Goed voor het milieu en de portemonnee en nog gezellig ook!”

Op zaterdag 10 september aanstaande is het volgende Repair Café in Pluspunt Nonnekeshof. Noteer alvast in de agenda en bedenk welke zaken nu toch een keer gerepareerd moeten worden. Het Repair Café is een gratis toegankelijke plek om samen zaken te repareren. Van 10.00 tot 13.00 uur helpen vrijwilligers bij de reparatie van kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed, fietsen en gebruiksvoorwerpen.

Kees Roovers is één van de vrijwilligers die actief is het Repair Café: “Spullen repareren is niet alleen goed voor de portemonnee. We zien ook dat onze bezoekers een bijdrage willen leveren aan het milieu door spullen niet meteen weg te gooien. Soms is een kleine reparatie genoeg om iets weer helemaal werkend te krijgen. Het Repair Café is afgelopen maart gestart en we proberen nu steeds meer bezoekers te krijgen. We zijn van alle markten thuis. We kunnen kleding repareren, maar ook huishoudelijke apparaten en ook fietsen. Dus kom gezellig langs en neem je kapotte spullen mee op zaterdag 10 september!”

Iedere maand open
Het Repair Café gaat iedere eerste zaterdag van de maand open van 10.00 tot 13.00 uur. Dus op 10 september (tweede zaterdag in verband met het corsoweekend), 1 oktober, 5 november en 3 december. Locatie is Pluspunt Nonnekeshof, Nonnekeshof 5 in Zundert.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen