Volgend Repair Café op zaterdag 3 december in gemeente Zundert

Geplaatst op 28 november 2022


Op zaterdag 3 december aanstaande is het volgende Repair Café in Pluspunt Nonnekeshof. Noteer alvast in de agenda en neem de kapotte blender, fiets, spijkerbroek of naaimachine mee voor reparatie. Het Repair Café is een gratis toegankelijke plek om samen zaken te repareren. Van 10.00 tot 13.00 uur helpen vrijwilligers bij de reparatie van kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed, fietsen en gebruiksvoorwerpen.

De gemeente Zundert presenteert zich als een groene gemeente. Daarbij hoort het goed omgaan met materialen en producten. De inzet van het Repair Café past hier heel goed bij.  Daarom kwam burgemeester Vermue bij het vorige Repair Café een kijkje nemen. “Net op dat moment kwam iemand met een inbouwoven aanzetten die niet meer voorverwarmde. De oven werd vervolgens als een puzzel uit elkaar gehaald”, vertelt Kees Roovers, één van de vrijwilligers van het Repair Café. De burgemeester maakte vervolgens kennis met de vrijwilligers die zich met al hun kennis en kunde maandelijks inzetten in het Repair Café. Kees Roovers: “We hebben voor nu genoeg vrijwilligers, maar zijn juist op zoek naar meer naamsbekendheid. Samen met Surplus onderzoeken we hoe we het Repair Café binnen de hele gemeente meer onder de aandacht kunnen brengen. De burgemeester gaf aan hier graag in mee te willen denken.”

Iedere maand open Het Repair Café gaat iedere eerste zaterdag van de maand open van 10.00 tot 13.00 uur. Locatie is Pluspunt Nonnekeshof, Nonnekeshof 5 in Zundert

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen