Vredenbergh heeft samen met inspirator Jaap Bressers Carlosruimte geopend

Geplaatst op 01 april 2022


“Met de nieuwe Carlosruimte willen we anderen inspireren om geluksmomentjes te creëren.”

Vredenbergh heeft afgelopen dinsdag samen met Jaap Bressers de Carlosruimte geopend. Carlosmomentjes, wie kent de term inmiddels niet: een gebaar dat voor jou klein voelt, maar voor de ander heel waardevol is. Dat zijn momenten die onze medewerkers in hun dagelijkse werk graag creëren.  

Inspirator met landelijke bekendheid
Jaap is een grote inspiratie voor Vredenbergh. Jaap leek voorbestemd om een topmanager te worden, totdat een ingrijpende gebeurtenis ervoor zorgde dat hij in een rolstoel belandde.

Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om hem heen. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen het verschil kunt maken: Carlosmomentjes. In zijn geval was dat verschil gemaakt door een verpleegkundige die Carlos heette.

Carlosmomentjes bij Vredenbergh.
Wij doen als verzorgers ‘gewoon’ ons werk, maar zijn we ons goed bewust dat het verschil zit hem in het feit hoe je het werk doet. En dat je jezelf in de ander kunt verplaatsten om zo de ander een geluksmomentje te bezorgen. Het blijkt niet groot te hoeven zijn, het zit hem vaak juist in de kleine dingen.

Met deze ruimte creëren we een mooie plek binnen Vredenbergh waar de gelegenheid is om daar bij stil te staan. Het helpt ons om daar aan herinnerd te worden en om te herinneren.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen