Waardering mantelzorgers in gemeente Etten-Leur

Geplaatst op 01 oktober 2021


Mantelzorgers in de gemeente Etten-Leur komen in aanmerking voor een mantelzorgwaardering. “In de hoop dat we volgend jaar echt een groots evenement  kunnen organiseren, wil ik ook voor dit jaar opnieuw mijn waardering uitspreken voor de vele mantelzorgers in Etten-Leur en hen allen hartelijk danken,” aldus wethouder Frank Vrolijk.

Mantelzorger zijn doe je vooral voor de naaste die je bijstaat. De inzet van mantelzorgers is niet in geld uit te drukken. Toch wil ik hun inzet waarderen. Daarom biedt de gemeente Etten-Leur mantelzorgers twee cadeaupakketten aan. De cadeaus die zijn samengesteld door onze lokale ondernemers. Mantelzorgers kunnen hier zelf een keuze uit maken.” vertelt de wethouder. Bij Surplus Etten-Leur staan ruim 900 mantelzorgers ingeschreven. Zij ontvingen een folder met uitleg thuis. Mantelzorgers die nog niet ingeschreven staan bij Surplus kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar mantelzorg.etten-leur@surplus.nl.

Hoe werkt het?

Mantelzorgers kunnen twee cadeaus kiezen en hun keuzes voor 20 oktober aanstaande e-mailen naar mantelzorg.etten-leur@surplus.nl. Surplus verzamelt alle voorkeuren en regelt de vouchers. In de week van 8 tot en met 14 november aanstaande, kunnen mantelzorgers de vouchers persoonlijk ophalen bij het Steunpunt Zorg voor een ander, Valpoort 153 in Etten-Leur. De vouchers kunnen daarna worden ingeleverd bij de gekozen ondernemer. Kijk voor meer informatie over de cadeaus en hoe het werkt op www.zorgvooreenanderetten-leur.nl of bel 076 – 501 91 07.

Dank aan gemeente en ondernemers

Linda Deckers van Surplus regelt samen met collega Rina Pals de mantelzorgwaardering: “Ik ben trots op de ondernemers die meedoen en soms zelfs nog een extraatje toevoegen. Dank aan het Havenhuis, Allerlei Workshops, AH Pollemans, Gall & Gall, Life & Graden, Lunchcafé Zus & Zo en Pannenkoekenhuis Fritella. Maar natuurlijk ook dank aan de gemeente Etten-Leur die de waardering mogelijk maakt. Ik hoop dat de mantelzorgers veel plezier beleven aan de door hen uitgezochte cadeaus.”

Zorg voor een ander Etten-Leur

Zorg voor een ander is het platform voor informele zorg binnen de gemeente Etten- Leur. Medewerkers van Surplus ondersteunen mantelzorgers en hulpvragers door het bieden van informatie, advies, voorlichting, begeleiding en praktische hulp. Meer weten over de mogelijkheden? Kom eens langs in het Steunpunt mantelzorg op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Valpoort 153 in Etten-Leur of maak telefonisch een afspraak via 076 – 501 91 07.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen