Week van de opvoeding in Breda

Geplaatst op 28 september 2023


Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Breda organiseert in de week van de opvoeding, 2 tot en met 8 oktober, verschillende activiteiten voor kinderen, jongeren, ouders en opvoeders. Het thema van deze week is ‘samen delen, samen weten’. De week van de opvoeding draait om ontmoeting en uitwisselen van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.

Op dinsdag 3 oktober zijn jeugdprofessionals van het CJG van 10.00 tot 11.30 uur aanwezig bij ontmoetingscentrum de Sleutel, Vlierenbroek 30. Iedereen met vragen over opvoeden en opgroeien kan binnenlopen. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat klaar. Op dinsdagavond is vanaf 19.00 uur een ouderbijeenkomst aansluitend op de Samen Sterker training in de jongerenruimte van Surplus bij NAC, Stadionstraat 23. Deze bijeenkomst is voor alle ouders die de Samen Sterker training overwegen. Of die meer willen weten over de training, kinderen hebben die de training al hebben gedaan of gewoon willen weten hoe zij hun kind tussen de 7 en 12 jaar kunnen ondersteunen bij hun ontwikkeling en omgaan met anderen. Aanmelden is niet nodig.

Gezonde voeding en een knutselmiddag
Op woensdag 4 oktober zijn jeugdprofessionals van het CJG, samen met een jeugdverpleegkundige van de GGD, aanwezig op de markt (Heksenwiel). Zij zijn er van 9.00 tot 12.30 uur. Het thema van deze ochtend is gezonde voeding. Maar alle andere vragen over opgroeien en opvoeden kunnen ook gesteld worden. Op woensdag 4 oktober organiseert het CJG van 14.00 tot 15.30 uur een knutselmiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Het thema is dieren(dag). Locatie is Paardeweide 5. Aanmelden kan via wijkteamnoordwest@cjgbreda.nl

Voorlezen en pizza eten
Op donderdag 5 oktober is er om 13.00 uur een voorleesactiviteit voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Locatie: Paardeweide 5. Aanmelden kan via: wijkteamnoordwest@cjgbreda.nl. Op donderdag 5 oktober organiseert het CJG samen met het jongerenwerk van Surplus een pizza-avond voor jongeren vanaf 12 jaar in de Galaxy. Start 18.00 uur. Locatie is Jongerencentrum Haagse Beemden, Gageldonksepad 3A.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen