Woonzorgcomplex appartementen te huur in Breda

Geplaatst op 31 augustus 2021


Wonen in een zorgwoning op locatie Elisabeth?

Zoekt u een fijne huurwoning in een woonzorgcomplex met meerdere voorzieningen? Of kent u iemand die hier graag zou willen wonen? Bij Surplus op locatie Elisabeth, Leuvenaarstraat 91 te Breda, zijn per 1 september 2021 een aantal zorgappartementen in de vrije huursector beschikbaar.

Faciliteiten en eventuele zorgvraag

De appartementen zijn toegankelijk en gebouwd voor een mogelijke zorgvraag nu of in de toekomst.
Op de begane grond van het gebouw bevindt zich o.a. een restaurant, een kapper, een winkeltje en een gezamenlijke stadstuin. Ook beschikt de locatie Elisabeth over een ontmoetingsplein, waar bewoners en mensen uit de omgeving elkaar kunnen ontmoeten en deel kunnen nemen aan diverse activiteiten als dagbesteding. De zorgappartementen zijn dus zeer geschikt als seniorenwoningen. Meer lezen over wat het woonzorgcentrum te bieden heeft? Ontdek hier meer over woonzorgcentrum Elisabeth.

Afmetingen en huurprijzen van de woonzorgappartementen

De zorgwoningen van Surplus zijn er in diverse formaten. De afmetingen van de appartementen variëren van 52 m2 tot zelfs 130 m2. De huurprijzen zijn vanaf €850,- per maand en het betreft de vrije huursector. De zorgwoningen zijn geschikt voor mensen met én zonder zorgvraag. Bijvoorbeeld voor alleenstaande zorgbehoevende mensen of voor echtparen waarvan één van beiden zorg nodig heeft of binnenkort zal krijgen.

Wilt u meer informatie over de type appartementen, de huurprijzen of de mogelijkheden die er voor u zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen met onze klantenservice via 076 – 208 2200 of te mailen naar wonen@surplus.nl.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u vragen over het aanbod voor u zelf of voor bijvoorbeeld een familielid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 076 – 208 2200 of mail uw vragen naar wonen@surplus.nl. We helpen u graag verder! U kunt uiteraard ook contact opnemen als u de locatie wil komen bezichtigen voor een goede indruk van de appartementen.

Woonzorgappartementen locatie Elisabeth Breda

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Breda bij

Elisabeth Breda

Woonzorgcentrum Elisabeth

Leuvenaarstraat 91, 4811 VJ Breda

Elisabeth is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg aan de Leuvenaarstraat en bestaat uit drie gebouwen: Haagstate, Gasthuisstate en Tolbrugstate. Bijzonder is dat de ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen