Word jij blij van mensen helpen?

Geplaatst op 29 augustus 2023


Vrijwilliger worden kan om allerlei redenen. Als betekenisvolle vrijetijdsbesteding, omdat het leuk is, om ervaring op te doen, talenten te ontwikkelen of contact met anderen te hebben. Surplus heeft veel leuke vrijwilligersbanen. In iedere kern van de gemeente Moerdijk, dus ook bij jou in de buurt!

  • Wil jij mensen wegwijs maken in het doolhof van regelingen en voorzieningen? Dan ben je welkom bij Geld & Recht.
  • Wil jij wat tijd en aandacht geven aan mensen die moeilijk mee kunnen komen?  Of mantelzorgers helpen bij hun zorgtaken? Word dan buddy bij Mantelzorg Moerdijk.
  • Wil jij helpen met koffieschenken, een praatje maken, een spelletje doen? Word dan gastheer/gastvrouw in één van de Buurtkamers of huizen van de wijk.

Goed geregeld bij Surplus
Bij Surplus zijn in totaal zo’n 3.000 vrijwilligers actief. Surplus is blij met haar vrijwilligers en zorgt goed voor ze. Dat betekent dat er een verzekering is, dat reiskosten vergoed worden en dat   cursussen en trainingen te volgen zijn.

Kom praten
Er is iedere woensdag van 10.00 tot 12.00uur in de Fendertshof in Fijnaart en iedere donderdag van 13.00 tot 16.00 uur een spreekuur over vrijwilligerswerk in het gemeentehuis van Zevenbergen. Wil je praten over vrijwilligerswerk? Loop dan eens binnen. Je kunt ook bellen, 0168-331357 of stuur een e-mail naar vwc-moerdijk@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen