Your Brand New Start; een warm Surplus-bad

Geplaatst op 07 maart 2023


Twintig nieuwe Surplus-medewerkers dompelden we maandag 6 maart op de Elisabeth-locatie in Breda onder in een warm Surplus-bad. Via een swingend welkom op de blauwe loper en een hand van Anthonie Maranus, Raad van Bestuur-lid, werd ieder nieuw lid van de Surplus-familie binnengehaald. Een middag vol ontmoetingen met nieuwe collega’s uit alle geledingen van Surplus: nieuwe zorgmedewerkers, collega’s voor in de keuken, schoonmakers, managers… iedereen kreeg een warm welkom en via vier belevenisrondes de mogelijkheid om elkaar en Surplus te leren kennen.

Meer betrokkenheid

Marion Oonincx is sinds 1 februari aan boord bij Surplus. Als zorgmanager bij de Zeven Schakels in Zevenbergen vindt ze de introductiemiddag heel leuk: “ik vind het zelfs heel erg waardevol. Bij een vorige werkgever heb ik iets soortgelijks ooit ingevoerd. Het geeft zoveel meer betrokkenheid. Ook het idee van ‘Zie Mij’, binnen Surplus, komt hier mooi naar voren. Gewoon dit blijven doen en organiseren!”

De benjamin van de groep, Wouter Wermenbol, werd via vrienden van zijn ouders bij Surplus binnen gehengeld. De zeventienjarige Tilburgse scholier werkt sinds half februari als parttime schoonmaker in Breda. “Het is echt leuk zo’n introductie-middag en je leert veel over Surplus. De meeste collega’s zal ik nooit meer zien. Ik kom alleen parttime in het weekend en misschien nog eens een keertje in de avond helpen. Ik vind het overigens wel goed dat het georganiseerd wordt”, aldus Wouter.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen