Huurwoningen Elisabeth

De moderne huurappartementen van Surplus in Locatie Elisabeth bevinden zich dichtbij het levendige centrum van Breda, waar altijd iets te beleven valt. In uw woongebouw is het heerlijk rustig wonen. Met goed weer kunt u lekker in de aangename, grote tuin van de locatie zitten. De Boulevard, voorzien van onder andere een restaurant, winkel en kapsalon, brengt u overal in het gebouw, zodat u ook wanneer het regent een wandeling kan maken, of lekker in een zitje kan genieten van de levendige sfeer.

Bij locatie Elisabeth hebben we twee gebouwen met huurappartementen, Haagstate en Tolbrugstate. Beide appartementencomplexen beschikken over diverse appartementen, met verschillende groottes en prijzen.

U kunt de huurappartementen huren met of zonder zorgindicatie vanuit de WLZ. Uiteraard kan er in de appartementen (thuis)zorg worden geleverd.

Bent u benieuwd geworden? Lees dan hieronder verder.

Afspraak en contact

U kunt ook een afspraak met ons maken. Tijdens deze afspraak kijken we naar uw woonwensen en de mogelijkheden daarin. U bereikt ons door te bellen naar 076 – 208 22 00 of een e-mail te sturen naar wonen@surplus.nl.

Woonzorgappartementen Haagstate

De in juni 2010 opgeleverde woonzorgappartementen aan de Leuvenaarstraat te Breda, in gebouw Haagstate, zijn gesitueerd rondom een groot atrium, voorzien van een glazen dak. Hierdoor ontstaat een binnenruimte met veel licht, waar alle appartementen met hun voordeur aan grenzen.

Woonzorgappartementen Tolbrugstate

Tolbrugstate is in augustus 2012 opgeleverd. Het complex heeft vanaf de 3e verdieping 56 woonzorgappartementen bestemd voor de verhuur.

Ligging en voorzieningen

De beide gebouwen hebben ieder een eigen karakter en indeling. Overeenkomsten zijn de unieke ligging in de buurt van de binnenstad van Breda en een schitterend uitzicht, afhankelijk van ligging en verdiepingshoogte van de woning. Als huurder kunt u gebruik maken van de vele voorzieningen die in deze gebouwen zijn ondergebracht, zoals een restaurant, supermarkt  en een grote tuin. Al naar gelang uw behoefte en wensen kan Surplus ook de nodige zorg leveren, indien u hiervoor de benodigde zorgindicatie heeft toegewezen gekregen. Wij kunnen daarnaast, als u dat wenst, bij de woonzorgappartementen een aantal comfortdiensten aanbieden. Denk aan een abonnement Persoonsalarmering en een alarmopvolging van 24 uur per dag. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Zorg op maat

In de zelfstandige woonzorgappartementen is het mogelijk om vele vormen van zorg af te nemen. U huurt een appartement  en ontvangt zorg op maat, afhankelijk van uw eventuele zorgindicatie en uw zorgbehoefte. Er kunnen zich situaties voordoen, waarbij de zorg ontoereikend wordt om veilig in een woonzorgappartement te blijven wonen. Wij gaan dan samen met u op zoek naar een passend onderkomen, bij voorkeur in Gasthuisstate. Deze zorglocatie bevindt zich onder hetzelfde dak als Haagstate en Tolbrugstate.

U kunt een zorgindicatie aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie? Neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@surplus.nl of 076 – 208 22 00. Bekijk voor meer informatie over de soorten zorg die Surplus bij u thuis aanbiedt deze pagina.

Comfortabel wonen

Al bijna 200 jaar staat Surplus midden in de samenleving, als betrouwbare partner voor wonen, welzijn en zorg in Breda en omgeving. Wat begon als een gasthuis voor zieke mensen, is nu een dynamische organisatie met een breed palet aan diensten, zoals thuiszorg, thuisondersteuning of een tijdelijk zorgverblijf bij Lindemolen.  Als bewoner kunt u altijd terugvallen op onze expertise. Dit zorgt voor veiligheid en zekerheid. Dat is wat ons betreft de basis voor comfortabel wonen.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen