Huurwoningen Vredenbergh

Vraagt uw gezondheidssituatie om zorgondersteuning, dan biedt Vredenbergh in dat geval allerlei zorgactiviteiten en –diensten aan. Deze zijn er altijd op gericht om u zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Vredenbergh heeft goede dienstverlening hoog in het vaandel staan. Alle medewerkers zetten zich dag en nacht met hart en ziel in om aan uw wensen te voldoen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de appartementen die op dit moment beschikbaar zijn of meer informatie over de prijzen? Neem dan contact met ons op via 076 – 523 12 55. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem ook eens een kijkje op de site www.vredenbergh.nl

Op het terrein van Vredenbergh vindt u ook appartementen die verhuurd worden door Vesteda. Wilt u meer weten over dit project, Nieuw Vredenbergh, kijk dan op de website van Vesteda.

Woonzorgappartementen Vredenbergh

U heeft bij Vredenbergh keuze uit twee- en driekamerappartementen die variëren van 66 tot 102 vierkante meter. Al onze appartementen zijn ruim opgezet en van vele gemakken voorzien, zodat u zich er ook in een rolstoel prima kunt redden. Zo kent elk appartement een moderne (open) keuken, apart een toilet, een ruime douche en toegang tot een balkon. Beschikt u over een auto dan kunt u deze kwijt in onze eigen parkeergarage. Hier staat uw auto veilig en beschermd. Naar wens maakt u hier gebruik van de juiste zorg, ondersteuning en ontspanning. 

Er is ook altijd ruimte om vrienden en familie te ontvangen en te laten logeren. Dat kan in uw eigen appartement, maar u kunt hiervoor ook gebruik maken van één van de twee gastensuites.

Ligging en voorzieningen

Locatie Vredenbergh bevindt zich op loopafstand van de sfeervolle, historische Bredase binnenstad. De binnenstad die al twee keer achtereen is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Hier vindt u een diversiteit aan winkels, terrassen en restaurants. En ook aan cultuur is geen gebrek. Met het Chassé Theater, enkele mooie musea, diverse festivals en het Breda’s Begijnhof, is er voor elk wat wils.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen