Mantelzorg

mantelzorg

Steeds meer mensen (jong en oud) zorgen voor iemand anders. Bijvoorbeeld de zorg voor een ouder, een naaste die langdurig ziek is of iemand met een beperking.

Mantelzorg wordt vrijwillig verleend en wordt vaak gecombineerd met werk, studie, een eigen gezin en sociaal leven. Dit betekent dat er veel gevraagd wordt van de mantelzorger die zodoende gemakkelijk overbelast kan raken. Surplus ondersteunt mantelzorgers door het bieden van informatie, advies, voorlichting, (praktische) ondersteuning, begeleiding en deskundigheidsbevordering. Ook is het mogelijk om een beroep te doen op een vrijwilliger die de zorg even van u overneemt, hierdoor krijgt de mantelzorger even tijd voor zichzelf.


Ook mantelzorger en behoefte aan ondersteuning? Kijk per gemeente voor de contactgegevens

Altena

Ons team mantelzorg is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren op 0183-408444. Per e-mail zijn we bereikbaar via mantelzorg.altena@surplus.nl.

Etten-Leur

Kom eens langs in het Steunpunt mantelzorg op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Valpoort 153 in Etten-Leur of maak telefonisch een afspraak via 076 501 91 07. Kijk voor uitgebreide informatie over mantelzorg en alle diensten op www.mantelzorgetten-leur.nl.

Geertruidenberg

Ons team mantelzorg is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar op 0162 520 387. Per e-mail zijn ze bereikbaar via mantelzorg.geertruidenberg@surplus.nl.

Halderberge

Het team is telefonisch de hele dag bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Per e-mail zijn we bereikbaar via mantelzorg.halderberge@surplus.nl. Kijk voor uitgebreide informatie over mantelzorg en alle diensten op www.mantelzorghalderberge.nl.

Moerdijk

Bezoek de website mantelzorgmoerdijk.nl voor meer informatie, advies, informatie, ondersteuning of activiteiten over mantelzorg in de gemeente Moerdijk.

Oosterhout

Ons team mantelzorg is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bereikbaar op 0162 74 86 00. Per e-mail zijn ze bereikbaar via mantelzorg.oosterhout@surplus.nl. Op de website mantelzorgoosterhout.nl staat allerlei informatie voor mantelzorgers en Oosterhout. Op het youtube-kanaal van Surplus mantelzorg staan talloze filmpjes, waarin vragen van mantelzorgers worden beantwoord.

Zundert

Ook mantelzorger in Zundert en behoefte aan ondersteuning? Bezoek de website mantelzorg-zundert.nl voor  meer informatie, advies, informatie, ondersteuning of activiteiten over mantelzorg in de gemeente Zundert. Aanmelden kan door het invullen van dit formulier of stuur een e-mail naar mantelzorg.zundert@surplus.nl.

  Registratieformulier mantelzorger gemeente Zundert

  Gegevens mantelzorger


  Mantelzorger voor
  * Verplicht in te vullen

  Bel me terug

  Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

   * Verplicht in te vullen