Buurthuis Scheldestraat

In de Scheldestraat vind je een gezellig buurthuis, voor alle buurtbewoners van Westeinde en Haagpoort. Elke maandag tot en met donderdag vinden hier volop activiteiten en vooral gezelligheid plaats voor allerlei leeftijden!

Elke ochtend staan de deuren wagenwijd open voor een bakje koffie of thee, onder een gezellig praatje. Daarnaast worden er bingo, kaartmiddagen, bloemschikken, haken en breien georganiseerd.

Wijkinloop
Heeft u een vraag over zorg, wonen, geld, veiligheid of wat dan ook? Kom dan langst op het spreekuur op maandag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. We staan u graag te woord!

Of vindt u het leuk om als wijkbewoner mee te denken? Sluit eens aan bij het wijkplatform of loop even langst bij de wijknetwerkers die op woensdagavond aanwezig zijn. U bent van harte welkom!

Ook voor jongeren
Ook voor de jeugd is er voldoende te doen in het Buurthuis! Het jongerenwerk organiseert diverse activiteiten, zoals meidenavonden, sportactiviteiten en een jongerenavond in het weekend. Houdt de socials van het jongerenwerk in de gaten voor de laatste updates!

Alvast wat meer weten? Neem ook alvast eens een kijkje op onze Facebookpagina. We zien u graag ons buurthuis!

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen