Bloemschikken is meer dan bloemen schikken

Geplaatst op 15 april 2024


In het gezellige buurthuis aan de Scheldestraat 1, heb je een grote kans Merian Dirven te treffen. De beheerder of beter gezegd gastvrouw van dit knusse buurthuis. Wat Merian als geen ander kan, is er zijn voor een ander en luisteren naar een ander. Als er dan een wens is vanuit bewoners, gaat Merian hiermee aan de slag.

Bloemschikken
Zo hoorde Merian de wens om een keer te gaan bloemschikken in het buurthuis. Vrijwilliger Corina bood aan om dit te organiseren en begeleiden en Merian deed de rest. Inmiddels komt iedere maand een gezellige groep vrouwen bij elkaar om de leukste bloemstukjes te maken. Deze bloemstukjes zijn leuk en mooi om weg te zetten, maar het gezelschap is misschien nog we veel leuker! Want door het bloemschikken, zijn er al veel sociale contacten ontstaan.

Maandelijkse bijeenkomsten
Wat begon met een idee, is dit uitgegroeid tot een sociale groep die graag bij elkaar komt, en ook nog eens graag bloemschikken. En het leuke is, iedereen is welkom! Dus heb je een keer zin om een stukje te maken en ben je graag onder de mensen? Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens het bloemschikken. Op de facebookpagina van Buurthuis Scheldestraat staat informatie over de bijeenkomst. Of loop zomaar een keer langs in het buurthuis aan de Scheldestraat. De koffie staat klaar!

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Breda bij

Buurthuis Scheldestraat

Scheldestraat 1, 4812VJ Breda

In de Scheldestraat vind je een gezellig buurthuis, voor alle buurtbewoners van Westeinde en Haagpoort. Elke maandag tot en met donderdag vinden hier volop activiteiten ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen