Woonzorgcentrum Ganshoek

In het gezellige en rustige Lage Zwaluwe vindt u modern woonzorgcentrum De Ganshoek. Dichtbij de supermarkt en de mooie haven met lokale horeca gelegenheden en eveneens nabij de Biesbosch.

Woongroepen
Het woonzorgcentrum bestaat uit drie woongroepen met elk achter kamers en een centrale huiskamer met een gezellige keuken. Op elke woongroep wonen mensen met een ander soort hulpvraag. Zo is er een groep waar mensen met een vorm van dementie wonen, een groep waar mensen met lichamelijke, cognitieve en psychische problemen wonen en een groep waar mensen met een somatische hulpvraag wonen. De appartementen bestaan uit een zit-slaapkamer met een gedeelde sanitaire voorziening, die zich tussen de twee appartementen in bevindt.

Team
Het kleine, hechte team medewerkers van de Ganshoek biedt met veel plezier de zorg aan alle bewoners. Ze leren de bewoner en zijn of haar familie graag goed kennen en verlenen de zorg waar iedereen zich prettig bij voelt. Zoveel als mogelijk wordt aangesloten bij de gewoontes en behoeftes van bewoners.

Activiteiten
Omdat alle bewoners hun eigen wensen en interesses hebben, wordt er een divers aanbod aan activiteiten georganiseerd. Zo zit er altijd iets bij wat de bewoner een prettige tijdsbesteding vindt. Er worden op de woongroepen bijvoorbeeld vaak spelletjes gespeeld, beweeggym gedaan en beautymiddagen gehouden. Wekelijks verzorgen vrijwilligers een heerlijke maaltijd voor de bewoners. Met mooi weer verhuizen de activiteiten naar de belevingstuin en staat er een duofiets ter beschikking om samen een ritje in de omgeving te maken.

Deze locatie is gecertificeerd op duurzaamheid conform de Milieuthermometer Zorg niveau Zilver.

Wilt u alvast een kijkje nemen in het woonzorgcentrum? Dat kan via deze link.Hieronder vindt u de plattegrond van twee aangrenzende slaapkamers in de Ganshoek.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen