Feestelijke opening woonzorgcentrum Ganshoek

Geplaatst op 09 januari 2020 in Zorg


Vanmiddag (woensdag 8 januari) is woonzorgcentrum Ganshoek officieel geopend. In de ochtend was er een feestelijk moment voor medewerkers, vrijwilligers, bewoners en naasten en omwonenden. ’s Middags vond het officiële openingsmoment plaats.

Na toespraken van de partijen Stichting Welzijn & Ondersteuning (SWO), Woningstichting Woonvizier, Surplus en de gemeente Drimmelen heeft Jan Luijten, woonachtig binnen Ganshoek en erg actief als vrijwilliger samen met zijn nicht Carla de officiële openingshandeling verricht. Het was een feestje! Woonvoorziening Ganshoek Ruim 2,5 jaar geleden begon de bouw van de nieuwe Ganshoek, inmiddels staat er een prachtig, nieuw gebouw voorzien van alle gemakken met een fijne, moderne uitstraling. Naast de 40 huurappartementen en 18 aanleunwoningen kunnen er 24 mensen met een lichte tot zware en complexe zorgvraag wonen in drie kleinschalige woongroepen.

De huiskamer van Ganshoek biedt gelegenheid voor bewoners, familie en omwonenden om elkaar te ontmoeten en verschillende activiteiten te beoefenen.

Bekijk ook het filmpje:

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Drimmelen bij

De Ganshoek

Woonzorgcentrum Ganshoek

Ganshoeksingel 60, 4926 CN Lage Zwaluwe

In het gezellige en rustige Lage Zwaluwe vindt u modern woonzorgcentrum De Ganshoek. Dichtbij de supermarkt en de mooie haven met lokale horeca gelegenheden en ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen