Lindemolen

Lindemolen is een kort verblijf zorglocatie en is gevestigd nabij de binnenstad van Breda, op de eerste etage van woonzorgcentrum Elisabeth. De zorg in Lindemolen richt zich op herstel en aansterken na een ziekenhuisopname of andere tijdelijke situatie waardoor u even niet zelfstandig thuis kan wonen.

Er wordt gewerkt met een vast team van zorgprofessionals, bestaande uit verzorgenden, verpleegkundigen, zorghulpen, voedingsassistenten, een fysiotherapeut en een specialist ouderengeneeskunde. Samen met hen en eventueel uw eigen huisarts, werkt u aan herstel en het vergroten van de zelfredzaamheid. Uw persoonlijke wensen en voorkeuren zijn hierin het vertrekpunt.

Als u voldoende bent hersteld en aangesterkt zorgen wij ervoor dat uw overstap naar huis zo soepel mogelijk verloopt. Dit doen we, indien nodig, door samen met u te kijken of er vervolgzorg nodig is. Indien nodig ondersteunen we u om dit te organiseren.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Lindemolen biedt kort verblijf mogelijkheden voor cliënten met de volgende indicatie:

  • Kortdurend verblijf zoals een ELV-indicatie
  • WLZ overbrugging
  • Geplande logeerzorg (vanuit WLZ of WMO)
  • Particuliere zorg (u betaalt voor het verblijf en de zorg wordt vergoed vanuit de wijkverpleging)

Comfortabele en ruime kamers

Lindemolen heeft alles in huis voor een comfortabel en prettig kortdurend zorgverblijf. Het is een ruim opgezette afdeling, met grote en lichte kamers, allemaal voorzien van keukenblok. Uiteraard zijn alle benodigde hulpmiddelen aanwezig zoals een douchestoel, beugels in de douche en het toilet. Het is ook mogelijk om een bed-papegaai aan te vragen. Op verzoek kan er een bed bijgeplaatst worden voor uw partner of andere naaste die wil blijven slapen.  

Overige faciliteiten

Om u zoveel mogelijk het gevoel van ‘thuis’ te geven, is er een gezellige gezamenlijke huiskamer, met een grote open keuken en een (dak)terras. Bij een verblijf in Lindemolen is ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Daarnaast kunt u zonder de deur uit te hoeven gebruik maken van de faciliteiten van woonzorgcentrum Elisabeth, zoals het restaurant, winkeltje, bakker op donderdag en kapper.

Reserveren

Reserveren van een verblijf bij Lindemolen kan via de klantenservice van Surplus via 076 – 208 22 00 of klantenservice@surplus.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen