Woonzorgcentrum Molenstaete

Molenstaete is een uniek woonzorgcentrum speciaal gericht op mensen met een vorm van dementie, die hier 24 uur per dag worden begeleid. De drie grote huizen die dit woonzorgcentrum omvat, zijn omgeven door tuinen met bomen en veel groen. Hoewel Molenstaete zich hierdoor in een oase van rust bevindt, ligt de locatie vlakbij verbindingsweg Claudius Prinsenlaan in Breda. Daardoor zijn zowel het centrum van Breda als uitvalswegen vlakbij.

Verdeeld over 10 zorgwoningen in drie gebouwen biedt Molenstaete ruimte voor 60 bewoners met dementie, onder 24-uurs begeleiding. De zes bewoners van een woning vormen samen zo veel mogelijk een gewoon huishouden. Ook is er tijd voor ontspanning: samen de krant lezen, tv kijken of een spelletje spelen.

Familie, vrienden en vrijwilligers zijn welkom om aan deze activiteiten deel te nemen en sterker nog, hun inbreng is onmisbaar. Het uitgangspunt hierbij is dat de bewoners, binnen de eigen mogelijkheden en wensen, zo veel mogelijk het dagelijks leven leiden. Er is aandacht voor ieder individu, zodat elke bewoner een veilig en warm thuis ervaart en op een aangename wijze de dag doorbrengt. Elke bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer en in iedere woning is een grote gezamenlijke huiskamer met keuken.

Deze locatie is gecertificeerd op duurzaamheid conform de Milieuthermometer Zorg niveau Zilver.

Alvast een kijkje nemen in het woonzorgcentrum? Dat kan via deze link.

Uw kamer op Molenstaete
Hieronder vindt u de plattegrond van twee verschillende slaapkamers op Molenstaete.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen