Bijeenkomst Levend Verlies op 1 juni

Geplaatst op 23 mei 2024


Rouw bij mantelzorgers verdient aandacht. Vaak ervaren zij namelijk gedurende lange tijd verlies. Daarom organiseert mantelzorg Etten-Leur zaterdag 1 juni aanstaande van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst over Levend Verlies voor mantelzorgers. Locatie Kerkwerve 46. Bel 076 – 50 19 107 of mail mantelzorg.etten-leur@surplus.nl om aan te melden.

Levend verlies is een vorm van rouw die mantelzorgers kunnen ervaren als een naaste getroffen wordt door bijvoorbeeld een chronische ziekte. Hierbij worden mantelzorgers vaak geconfronteerd met gedachten over hoe het leven had kunnen lopen als de ziekte er niet was geweest. Deze gevoelens kunnen mantelzorgers overvallen en deze gevoelens komen vaak gedurende langere tijd terug.

Interactieve ochtend
Wat betekent het om mantelzorger te zijn? Wat ben je kwijtgeraakt, wat is er veranderd in de relatie met degene voor wie je zorgt en hoe ga je hiermee om? Vragen als deze komen aan bod in de interactieve ochtend met Henri Heijink en Margot van Rijn van Centrum Duo. Zo krijgen mantelzorgers de mogelijkheid om meer te weten te komen over rouw bij Levend Verlies en om hierover in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Mantelzorg Etten-Leur
Veel mensen zorgen voor een familielid, vriend of buur. Zij helpen en ondersteunen bij het huishouden, persoonlijke verzorging, vervoer, geldzaken enzovoorts. Mantelzorgers hebben een persoonlijke band met hun naaste. Mantelzorg is erg waardevol en daarom helpt Mantelzorg Etten-Leur mantelzorgers te helpen, zodat hun leven in balans blijft. Het team is van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur bereikbaar via 076 – 501 91 07 of via mantelzorg.etten-leur@surplus.nl.        

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen