Femke Aarts treedt om persoonlijke redenen terug als bestuurder van Surplus

Geplaatst op 19 september 2024


Met ingang van 1 november 2024 zal Femke Aarts om persoonlijke redenen terugtreden als bestuurder van Surplus. Zij is bijna 2 jaar werkzaam geweest als bestuurder voor Surplus. 

Femke Aarts: “Na zorgvuldige overweging en met een zwaar hart, heb ik besloten mijn rol als bestuurder bij Surplus binnenkort neer te leggen vanwege persoonlijke redenen. Dit was geen gemakkelijke beslissing, maar op dit moment voor zowel mijzelf als de organisatie de juiste. Ik heb me bij Surplus altijd laten leiden door onze filosofie ‘Zie mij’, waarbij de focus ligt op het zien van de mens achter elke situatie, het herkennen van hun behoeften en het bieden van ondersteuning die dichtbij, betrokken en persoonlijk is. Deze waarden hebben me diep geraakt en geïnspireerd, niet alleen in mijn professionele leven, maar ook in mijn persoonlijk leven. Bij Surplus staat de mens centraal in alles wat we doen. In lijn met deze filosofie heb ik besloten ook mezelf te zien en ruimte te maken voor mijn privé situatie.”

Stefan de Kort, voorzitter Raad van Toezicht: “Met het terugtreden van Femke als bestuurder neemt Surplus afscheid van een bevlogen bestuurder. Wij wensen haar veel succes en alle goeds. De Raad van Toezicht gaat op zoek naar een opvolger.”

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen