Nieuw jongerencentrum Hoge Vucht

Geplaatst op 16 oktober 2024


De komende weken gaan jongeren uit de wijk Hoge Vucht aan de slag om een leegstaand schoolgebouw om te toveren naar een jongerencentrum. Een plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, leuke activiteiten kunnen organiseren en zich kunnen ontwikkelen. Het nieuwe jongerencentrum komt aan de Molstraat 46.

De afgelopen jaren hebben jongeren aangegeven dat ze graag een jongerencentrum in de wijk willen hebben. Jongeren uit de wijk, Surplus Jongerenwerk, de gemeente Breda, Verbeter Breda en andere betrokken organisaties zijn hierover in gesprek gegaan met elkaar. Daar is afgesproken welk pand hiervoor gebruikt kan worden, dat tijdens de openingstijden altijd begeleiding vanuit Surplus Jongerenwerk aanwezig is en rekening wordt gehouden met de buurt. Samen willen ze een fijne, veilige, positieve omgeving creëren voor de jongeren én de buurt.

De jongeren gaan het pand de komende weken inrichten. Wanneer het ingericht is en de eerste activiteiten worden georganiseerd wordt de buurt uitgenodigd voor een rondleiding.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen