Oosterhoutse Mantelzorgdag

Geplaatst op 08 oktober 2024


Zin in een verfrissende duik in deze wereld van humor en herkenning?

Op zondag 10 november, tijdens de Landelijke Mantelzorgdag, nodigt Surplus Oosterhoutse mantelzorgers uit. Speciaal voor hen wordt de bijzondere improvisatietheatervoorstelling ‘Houd je hoofd boven water’, gespeeld door Renate & Wendie. Deze voorstelling vindt plaats in het oude zwembad De Blikken (Stichting B.O.C.K.), Paterserf 10, Oosterhout

Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen mantelzorgers zich onderdompelen in een middag vol humor, energie en vooral een welverdiende glimlach. Want na alles wat mantelzorgers doen, is het tijd even op adem te komen. En dat doen we samen, in stijl! Het wordt een onvergetelijke voorstelling voor de lachspieren, vol verrassingen en bovenal: een moment om even helemaal te ontspannen. Deze middag staan de mantelzorgers centraal. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden
Ben je 18+ en mantelzorger van een inwoner uit de gemeente Oosterhout? Meld je dan vóór 30 oktober aan via de website www.mantelzorgoosterhout.nl/agenda of bel Surplus mantelzorg via 0162-748 600.

In de week van de mantelzorg lanceert Surplus tevens de campagne Uit.Liefde.
Mantelzorg doe je vaak uit liefde voor de ander. Je deelt gevoel, zorg en liefde met elkaar. Soms gaat dat goed, soms lukt het even niet. Wat als door zorg die liefde even uit is? Je even niet meer lief bent voor jezelf of voor de ander? Uit je je dan? Tijdens de Oosterhoutse Mantelzorg dag op 10 november besteedt Surplus hier aandacht aan.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen