Oosterhoutse Mantelzorgwaardering

Geplaatst op 22 oktober 2024


Mantelzorgers zijn onmisbaar en de gemeente Oosterhout is trots op hen. Als dank hiervoor kun je als mantelzorger ieder jaar van oktober tot en met december een Mantelzorgwaardering aanvragen. De Mantelzorgwaardering bestaat uit een Mantelzorgbon van €50 die te besteden is bij ondernemers uit Oosterhout. 

Mantelzorgers betekenen veel in de zorg voor hun naaste(n). Zorg jij voor iemand uit de gemeente Oosterhout en ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je een Oosterhout Mantelzorgbon van 50 euro aanvragen. De mantelzorgbon is te besteden bij veel Oosterhoutse winkels en horeca. Mantelzorgers kiezen dus zelf een cadeau of uitje. De Mantelzorgbon kan van 1 oktober tot en met 31 december aangevraagd worden via www.mantelzorgoosterhout.nl/mantelzorgwaardering-2024 Kom je er niet uit? Bel Surplus Mantelzorg 0162-748600 of kom langs bij één van de spreekuren van Geld & Recht van Surplus. Jongeren tot 18 jaar kunnen zich aanmelden via insta @jongerenwerk.oosterhout voor activiteiten.

Voorwaarden Mantelzorgbon
Zorg jij minimaal 3 maanden en 8 uur per week onbetaald voor een familielid, partner, kind vriend of kennis en ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je mantelzorger en kom je in aanmerking. Degene voor wie je zorgt is de zorgvrager en woont thuis of in een zorglocatie in de gemeente Oosterhout. Per zorgvrager mogen 4 bonnen aangevraagd worden. De mantelzorger hoeft zelf niet in de gemeente Oosterhout te wonen. ​Is de zorgvrager na 1 april overleden, dan kun je dit jaar nog een bon aanvragen. Surplus regelt en beoordeelt de mantelzorgaanvragen.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen