Surplus Buurtsportcoach Jeugd en Ouderen gaat stoppen

Geplaatst op 11 juli 2024


Surplus biedt in Drimmelen momenteel buurtsportcoaches aan voor jeugd en ouderen, met als doel het stimuleren van lichaamsbeweging in de gemeente. Een actief en gezond leven begint namelijk met voldoende beweging. De gemeente is onlangs een nieuw aanbestedingstraject gestart voor deze dienst onder nieuwe voorwaarden. Surplus heeft besloten dat de opdracht vanuit de gemeente niet meer passend is binnen onze organisatie. Helaas moeten wij daarom mededelen dat de dienstverlening Buurtsportcoach Jeugd én Ouderen van Surplus per 1-1-2025 gaat stoppen.

Wij vertrouwen erop dat de gemeente een geschikte nieuwe kandidaat kan vinden voor deze opdracht. Graag dragen wij al onze kennis en ervaringen warm over aan de betreffende organisatie. Via deze weg willen wij alvast alle buurtbewoners bedanken voor al het enthousiasme en de betrokkenheid. Daarnaast bedanken we alle vrijwilligers voor de fantastische bijdrage die jullie geleverd hebben en nóg leveren en we willen alle samenwerkingspartners bedanken voor alles wat jullie (mede)mogelijk hebben gemaakt en voor de prettige samenwerking.

Wat gaat deze verandering persoonlijk voor jou betekenen? Wat kun je van ons verwachten tot het einde van het jaar? Voor alle persoonlijke vragen kun je terecht bij onze buurtsportcoaches:

Sven van der Made (jeugd): 06-485171127 / sven.vandermade@surplus.nl
Tessa Michielse (ouderen): 06-39494886 / tessa.michielse@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen