Ook in de zomerperiode kan iedereen terecht bij Surplus

Geplaatst op 16 juli 2024


De zomerperiode is aangebroken. Maar niet iedereen gaat of kan op vakantie in deze tijd. Dan is het handig te weten dat de medewerkers en vrijwilligers van Surplus er ook in deze periode voor je zijn. En welke buurthuizen bijvoorbeeld geopend zijn.

Activiteitencentra/buurthuis  
Voor een fijne dag kom je naar een ontmoetingsplek in jouw wijk. Loop eens binnen voor een kop koffie. Pluspunt de Wisselaar is geopend van 29 juli tot en met 18 augustus. Van maandag tot en met vrijdag kan iedereen terecht voor een kopje koffie, thee of fris van 13.00 tot 16.00 uur. Er zijn deze weken geen activiteiten.  

Buurthuis de Nieuwe Meidoorn is gesloten van 22 juli tot en met 5 augustus. Buurthuis Scheldestraat is voor het jongerenwerk gewoon open. Het buurthuis is gesloten van 22 juli tot en met 11 augustus. 

Jongerenwerk
De jongerenwerkers van Surplus staan ook in de zomerperiode klaar voor alle jongeren in Breda. Check de website www.benbaas.nl voor de contactgegevens van de jongerenwerkers.

Zorg voor elkaar Breda
Medewerkers en vrijwilligers van Zorg voor elkaar Breda staan klaar voor alle vragen over hulp en zorg. Bel 076 – 525 15 15 of kom langs bij een wijkcentrum of spreekuur. Check de website www.zorgvoorelkaarbreda.nl voor de tijden.

Kijk voor meer informatie over sociaal werk en zorg in Breda op www.surplus.nl/breda

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Breda bij

Buurthuis Scheldestraat

Scheldestraat 1, 4812VJ Breda

In de Scheldestraat vind je een gezellig buurthuis, voor alle buurtbewoners van Westeinde en Haagpoort. Elke maandag tot en met donderdag vinden hier volop activiteiten ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen