Opbrengst emballageactie PLUS voor Repair Café

Geplaatst op 11 juli 2024


De opbrengst van de emballageactie van supermarkt PLUS uit Rijsbergen was in de maand juni voor het Repair Café van de gemeente Zundert. Klanten van de PLUS konden de gehele maand juni hun statiegeldbonnetjes deponeren in de speciale actiebus in de winkel. De actie leverde een mooie bijdrage op voor de aanschaf van nieuwe reparatiematerialen.

Vrijdagmiddag 5 juli jl. nam een delegatie van de vrijwilligers van het Repair Café de opbrengst van de emballageactie in ontvangst. Uit handen van een van de PLUS medewerkers. De opbrengst bedroeg maar liefst €145,55. De vrijwilligers van het Repair Café zijn erg blij met deze sponsoring en gaan dit bedrag besteden aan gereedschap en reparatiematerialen ten behoeve van het Repair Café. De vrijwilligers bedankten de supermarkt voor deze actie die ten goede komt aan alle bezoekers van het Repair Café.

Repair Café Zundert
Het Repair Café in de gemeente Zundert is gestart op 5 maart 2022. Een mooi initiatief omdat er nog steeds veel spullen onnodig weggegooid worden. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet hoe het moet en reparatiekennis verdwijnt snel. Daarom geven vrijwilligers samen met Zundertenaren spullen een tweede kans. Goed voor het milieu en voor de portemonnee! Bij het Repair Café zijn verschillende reparatiedeskundigen aanwezig. Het Repair Café Zundert vindt plaats op elke 1e zaterdag van de maand in het Pluspunt bij het Nonnekeshof in Zundert tussen 10.00 en 13.00 uur en op elke 3e donderdag van de maand in het Rijserf in Rijsbergen tussen 13.30 en 16.00 uur. In augustus en september zijn er aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie over de werkwijze en huisregels op www.repaircafezundert.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen