Ook in de zomerperiode kan iedereen terecht bij Surplus

Geplaatst op 16 juli 2024


De zomerperiode is aangebroken. Maar niet iedereen gaat of kan op vakantie in deze tijd. Dan is het handig te weten dat de medewerkers en vrijwilligers van Surplus er ook in deze periode voor je zijn. En welke ontmoetingsplekken bijvoorbeeld geopend zijn. Hier kunnen inwoners terecht voor leuke zomeractiviteiten en advies.

Voor een fijne dag kunnen inwoners van de gemeente Altena naar een ontmoetingsplek in de wijk. Loop eens binnen voor een kop koffie. Maak kennis met buurtgenoten en doe mee aan één van de activiteiten.  

De HartenBrigade en de Sporthal zijn 8 juli tot en met 12 juli bezig met de voorbereidingen van de Roefelweek. Deze week is van 15 tot en met 19 juli is het Roefelweek. Kijk op www.eenbusmeteenhart.nl voor de agenda en alle activiteiten. Van 29 juli tot en met 16 augustus is de HartenBrigade gesloten.

De Nijenburcht is gewoon open, van 8 tot en met 12 juli is het niet mogelijk om nieuwe reserveringen te maken.

Vrijwilligers aangeboden en gezocht
Op de website www.altenavoorelkaar.nl kunnen mensen die hulp nodig hebben én mensen die iets voor een ander willen doen met elkaar in contact treden. Het platform is onderdeel van NL voor elkaar, inmiddels het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland.

Boodschappen doen voor je naaste, een boompje snoeien bij een oudere, hulp bieden bij een medemens die in problemen zit of iemand helpen met de tuin. Via Altenavoorelkaar kan een match gemaakt worden. Ook in de zomerperiode kan iedereen terecht op het vrijwilligersplatform www.altenavoorelkaar.nl.

Kijk voor meer informatie over sociaal werk in Altena op www.surplus.nl/altena

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Altena bij

De Nijenburcht

Koperwiek 51, Rijswijk

De Nijenburcht is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en deel kunnen nemen aan diverse activiteiten. Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten en ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen