AutoMaatje Zundert verdubbelt aanvragen en scoort een 9

Geplaatst op 22 augustus 2024


ANWB AutoMaatje is een vervoersdienst waarbij vrijwilligers tegen een geringe onkostenvergoeding minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. Steeds meer Zundertenaren maken gebruik van deze dienst. In 2023 werden in totaal ruim 1.500 ritten gereden. Eind juli van dit jaar staat de teller al op ruim 1.100. Uit een klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat Zundertenaren erg tevreden zijn.

Jessica Nouws coördineert ANWB AutoMaatje: ”We zien een toename in het aantal ritten en in het aantal deelnemers. De groep enthousiaste chauffeurs bestaat inmiddels uit 27 vrijwilligers. Fijn om te zien dat we met AutoMaatje zoveel mensen kunnen helpen.”

Tevreden klanten
Eind juli is een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder de deelnemers van AutoMaatje. Het merendeel van de gebruikers geeft aan via familie en vrienden gewezen te zijn op deze manier van vervoer. Alle deelnemers zijn tevreden of zeer tevreden over de bereikbaarheid van Automaatje Zundert. Ook het contact met onze medewerkers scoort goed of zeer goed. Een van de respondenten over de chauffeurs: “Zijn op tijd, vriendelijk en hulpvaardig”. De afspraken over de rit zijn duidelijk en de chauffeurs weten van specifieke vragen/verzoeken. Als eindcijfer krijgt ANWB AutoMaatje een 9 en dat is natuurlijk heel goed nieuws. De respondenten geven aan dat ze AutoMaatje zouden aanbevelen aan anderen. Eén van de respondenten zegt: “Wij zijn heel blij dat AutoMaatje bestaat in de gemeente Zundert, het is echt perfect voor vervoer van hulpbehoevenden naar een (zorg) afspraak.”

Handige vervoersdienst
ANWB AutoMaatje in Zundert is er omdat veel mensen minder mobiel zijn en niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of moeite hebben met het gebruikmaken van de aanwezige vervoersvoorzieningen. Het gaat daarbij vaak om korte afstanden, zoals een bezoek aan de huisarts, de kapper, de kaartclub of een goede vriendin. ANWB AutoMaatje Zundert bleek een schot in de roos.

Meer weten over ANWB AutoMaatje Zundert
Aanmelden voor een rit of vrijwilliger worden? Neem dan contact op met ANWB AutoMaatje Zundert en bel 076 – 597 22 00 (iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur).

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen