Geslaagde dag van de mantelzorg

Geplaatst op 16 november 2023


Gezelligheid voor vele Etten-Leurse mantelzorgers

Zaterdag 11 november jl. hebben vele mantelzorgers een gezellige ochtend of middag gehad. Deze dag had een andere opzet dan voorgaande jaren. De locatie – H3 Works aan de Mon Plaisir – was nieuw, mensen konden zich opgeven voor de ochtend of middag en de invulling was een mengeling van ontmoeten, ontspannen en iets creatiefs doen.

Steunpunt Mantelzorg Etten-Leur organiseerde deze dag om mantelzorgers te verwennen en in het zonnetje te zetten. Er was een hapje, een drankje, muziek en een puntzak frites. Mensen konden zich aanmelden voor een Relaxmoment van Beautopia of deelnemen aan een workshop ‘Intuïtief met verf’. Daar werd grif gebruik van gemaakt. Ook de creatafel zat de hele dag vol. Men kon een armbandje of bloemen van servetten maken of een mooie kleurplaat inkleuren. Deze creatieve activiteiten werden begeleid door vrijwilligers van H3 Works. Ad Oostvogels Catering verzorgde de heerlijke hapjes en drankjes, Het Muziekhuis bracht muziek met enkele van hun deelnemers en Els de Lange van Het Seniorenhart praatte als sjieke dame de dag aan elkaar en gaf een dansworkshop. Twee vrijwilligers van EHBO Vereniging ‘Johannes de Deo’ Etten-Leur waren de hele dag aanwezig, zij hoefden gelukkig niet in actie te komen.

Dank aan vrijwilligers én bedrijven
Deze dag kon alleen plaatsvinden dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers en de medewerking van bedrijven. Zoals H3 Works die hun locatie beschikbaar stelde en Techno Traffic Control die ervoor zorgde dat het parkeren van fiets en auto soepel en veilig is verlopen. Veel bedrijven in de directe omgeving stelden hun parkeerplaatsen beschikbaar: Waters Chromatography Europe B.V.

EPI – Industrial Automation, B O Infra, El Campus, Wilten Instrumenten, Bouwbedrijf Gelens B.V., Bresam Heftrucks B.V. en Konings Fysio & Training.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen