Informatie voor verwijzers

Verwijzen naar het Surplus Behandelteam

De kracht van het behandelteam van Surplus zit hem in de multidisciplinaire samenwerking en kennis op het gebied van comorbiditeit. Bovendien kent ons team verschillende specialisaties, zoals dementie, afasie, parkinson, copd of diabetes mellitus. Wilt u advies of een cliënt doorverwijzen, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer van het behandelteam: 076 – 208 40 00 of mail naar behandelteam@surplus.nl.


Aanmeldportaal voor spoedzorg aan kwetsbare ouderen

Het Aanmeldportaal is een zorgloket voor huisartsen/huisartsenposten en spoedeisende hulpartsen voor spoedzorg aan kwetsbare ouderen. Met het AanmeldPortaal ontstaat een zorgloket waar verwijzers 24 uur per dag met vragen terecht kunnen middels de consultatie functie. Klik hier voor de link naar het Aanmeldportaal. Via de website Verwijshulp.nl is direct inzichtelijk waar in de regio beschikbare capaciteit is, zodat u direct contact op kunt nemen met de aanbieder die een plaats beschikbaar heeft. 


Vragen op het gebied van Welzijn

Bent u verwijzer en heeft een vraag of wilt u advies op gebied van welzijn voor een cliënt? Bijvoorbeeld eenzaamheid, financiële problemen, huiselijk geweld, opvoeding, verslaving of maatschappelijk werk? Neem dan contact op met de klantenservice van Surplus.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen