Max Vitaal, de activiteitengids voor 55-plussers is beschikbaar

Geplaatst op 07 augustus 2023


In de gemeente Drimmelen is een nieuwe activiteitengids ontwikkeld, genaamd Max Vitaal. Deze activiteitengids is opgesteld voor alle 55-plussers in de gemeente. Maar ook inwoners die buiten deze leeftijdscategorie vallen, kunnen gebruik maken van Max Vitaal. Het project moedigt senioren aan om fit en actief te blijven door hen op een laagdrempelige – en vaak gratis – manier kennis te laten maken met sportverenigingen en cultuurinstellingen in de gemeente.

Afhaalpunten
De boekjes worden zo breed mogelijk verspreid door de gemeente Drimmelen. Er zijn in ieder dorp diverse afhaalpunten waar het boekje gratis te halen is. In Made bij Theek5, SWO en het gemeentehuis. In Wagenberg bij Plexat enBakker Van Dongen. In Terheijden bij Huiskamer d’n Hartel, Cour en Theek5. In Lage Zwaluwe bij Theek5, De Samenloop en De Ganshoek. In Hooge Zwaluwe bij Pluspunt de Langstraat en Dagwinkel. In Drimmelen bij Ons Dorpshuys. Ook liggen de boekjes in de wachtkamer van de huisarts en in diverse supermarkten. Daarnaast worden de boekjes uitgedeeld aan de verschillende aanbieders die hun activiteiten hebben opgegeven.

Aanmelden
Een leuke activiteit gevonden? Ga dan naar www.maxvitaal.nl/activiteiten en schrijf meteen in. De keuze en het aantal activiteiten is onbeperkt.

Aanbieder worden
Ook aanbieder van een leuke activiteit? Aanmelden kan via de website www.maxvitaal.nl Zo kunnen inwoners van de gemeente Drimmelen het hele aanbod vinden op de website en kan het worden meegenomen in een eventuele vervolgeditie.

Vragen?
Zijn de boekjes op of behoefte aan extra boekjes om uit te delen? Neem dan contact op met Tasha van Dam, Activiteitencoach en Buurtsportcoach via telefoonnummer 076 502 77 88.

Op de foto (Gerard van Vugt): Wethouder Harry Bakker en Activiteitencoach & Buurtsportcoach Tasha van Dam van Surplus

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen