Wijkzuster

Wat doet de wijkzuster?

De wijkzuster is het aanspreekpunt op het gebied van zorg en welzijn in uw wijk. U kunt met alle vragen over welzijn, zorg en wonen bij haar terecht. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Of maakt u zich zorgen over iemand anders? De wijkzuster kijkt samen met u welke ondersteuning het meest geschikt is en schakelt de juiste instanties in. Dit kan hulp van de thuiszorg zijn maar ze kijkt ook verder. Bijvoorbeeld naar hoe uw buren, familie, vrijwilligers of welzijnswerkers in uw omgeving een handje kunnen helpen. Als spil in de wijk kent de wijkzuster uw woonomgeving, lokale zorgaanbieders en welzijnsvoorzieningen. Meer weten? Bekijk dan eens dit filmpje.

Wie is mijn wijkzuster en hoe bereik ik mijn wijkzuster?

Wilt u meer weten over de wijkzuster, of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op via info@wijkzustergroep.nl of via het algemene telefoonnummer van de wijkzusters in uw gemeente:

Gemeente Breda, Etten-Leur, Zundert  076 520 56 35
Gemeente Bergen op Zoom, Woensdrecht 0164 26 06 17
Gemeente Drimmelen, Oosterhout  0162 42 68 43
Gemeente Halderberge, Roosendaal, Rucphen 0165 54 66 13
Gemeente Moerdijk 0168 37 18 27
Gemeente Steenbergen   0167 52 85 69

U heeft geen zorgindicatie of eigen bijdrage nodig om een afspraak te maken. De coöperatie Wijkzuster is een samenwerkingsverband van: De Kruisvereniging Noord-Brabant, Surplus, TWB en Thuiszorg DAT.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen