Rollator inloopochtenden Zevenbergen

Geplaatst op 20 september 2022


Een rollator is een handig hulpmiddel om beter te kunnen lopen. Voor de veiligheid is het van groot belang dat de rollator technisch goed in orde is en dat mensen hem op de juiste wijze gebruiken. Daarom organiseren Surplus, Thebe en Kruisvereniging i.s.m. MediPlus in oktober twee rollator inloopochtenden voor de inwoners van Zevenbergen.    

De inloopochtenden vinden plaats op dinsdag 4 oktober van 10.30 tot 12.00 uur bij Het Trefpunt (Kristallaan 25C, Zevenbergen) en op dinsdag 11 oktober van 10.30 tot 12.00 uur bij Westhoek (Prins Bernardstraat 1, Zevenbergen). Bezoek aan de inloopochtenden is gratis.

Keuring, training en ondersteuning
Tijdens de inloopochtenden is er de mogelijkheid tot een technische keuring, waarbij kleine reparaties direct worden uitgevoerd. Er is een fysiotherapeut aanwezig voor een praktische looptraining en adviezen. Daarnaast is er ondersteuning vanuit Wijkzusters en Wijkverpleegkundigen. Wijkzuster Hellen Burgers: “Zo zorgen we samen ervoor dat onze inwoners die gebruikmaken van een rollator veilig en goed kunnen blijven voortbewegen.”   

Meer informatie
Voor meer informatie over de rollator inloopochtenden kan men contact opnemen met Hellen Burgers of Judith Kouters via telefoonnummer 0168-371827.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen